Our 4th grade students Esin Yiğit, Mustafa Tüfekçi, Abdulrahman Rezk and Onur Demirak is awarded  TÜBİTAK 2209-B Industry Oriented Research Project Support Programme for Undergraduate Students and TÜSİAD “Bu Gençlikte İş Var” Entrepreneurship Program with the MoDent Project team they created in the context of Biomedical Engineering Design Course. Their project titled “Customized Dental Model Production with Three-Dimensional Printing Technology” was prepared under the supervision of Dr. Pınar Yılgör Huri. We congratulate them and wish them continued success.

Bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Esin Yiğit, Mustafa Tüfekçi, Abdulrahman Rezk ve Onur Demirak’ın Biyomedikal Mühendisliği Tasarımı dersi kapsamında oluşturduğu MoDent proje ekibi, Doç. Dr. Pınar Yılgör Huri danışmanlığında hazırladıkları “Üç boyutlu baskı teknolojisiyle kişiye özel dental model üretimi” projeleriyle TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri desteği ve TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimcilik desteği kazanmıştır. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.